Home & Cook Blog> Krása a zdravie> 6 dôvodov, prečo influenceri milujú značku Rowenta
5.2.2024

6 dôvodov, prečo influenceri milujú značku Rowenta

Značka Rowenta si získala srdcia známych influencerov hneď z niekoľkých dôvodov. Čo na našich produktoch oceňujú najviac? Prinášame ochutnávku hneď šiestich dôvodov, prečo na Rowentu nedajú rozhodne dopustiť.

Koniec vypadávanie vlasov. Vďaka Rowente je hriva Sandry Bourdon hustejšia

Influencerku Sandru Bourdon trápilo nadmerné vypadávanie vlasov. Na podporu ich opätovného rastu už viac ako dva mesiace používa fén Ultimate Experience Scalp Care. Tento sušič vlasov má vibrujúci nadstavec v tvare difuzéra Active Scalp Revitalizer, ktorý si Sandra pri každom vysúšaní priloží až k pokožke hlavy, a tak si zároveň aj s použitím špeciálnych olejčekov na rast vlasov masíruje pokožku hlavy.

“Nadstavec fénu má mäkké pohyblivé výstupky pre aktívnu revitalizáciu pokožky hlavy podporujúce krvnú mikrocirkuláciu pre lepšie prekrvenie. Takže ak niekoho trápi vypadávanie vlasov, rozhodne odporúčam tento rad vyskúšať. Ja z osobnej skúsenosti môžem povedať, že po dvoch mesiacoch používania fénu spoločne s rôznymi olejčekmi vidím naozaj zlepšenie a rast nových vláskov!” pochvaľuje si Sandra Bourdon, že vďaka pravidelnému používaniu fénu Ultimate Experience Scalp Care spolu s nadstavcom sú jej vlasy hustejšie, opätovne rastú a menej vypadávajú.

Upratovanie domácnosti nebolo nikdy jednoduchšie, chváli si Ondrej Baumrukr

V domácnosti muzikálového herca, moderátora, choreografa a influencera Ondreja Baumrukra patria nielen víkendy pravidelnému upratovaniu. Aby si túto činnosť čo najviac zjednodušil, spríjemnil a išla mu dobre od ruky, využíva pomoc robotického vysávača X-Plorer S75s+. Tomu dal milú prezývku Bobo, pretože sa z neho stal nenahraditeľný člen rodiny. S upratovaním Ondrejovi pomáha tiež tyčový vysávač X-Force Flex, ktorý si poradí s každým povrchom v domácnosti.

“Boba mám radšej ja – pustím ho cez apku a on sa postará o podlahy v celom byte – ideálny pre nás samcov: D Nenaráža vďaka laserovej navigácii a navyše – nemusím ho vysypávať! Sám vysype neporiadok do svojej dokovacej stanice, ktorá je pekne schovaná za gaučom,”opisuje svoj najobľúbenejší spôsob upratovania Ondrej Baumrukr.

Ako ďalej podotýka, tyčový vysávač Rowenta X-Force Flex používajú doma na rýchloupratovanie. Vysávajú s ním napríklad omrvinky pri platni, škáry alebo psie chlpy zo sedačky. “Doma sú u nás obaja a máme vďaka nim viac času na víkendové dedinské počúvanie susedov :),” smeje sa influencer.

Produkty Rowenta skrotia aj nepoddajné vlasy. Presvedčila sa o tom Yasmine Taty

Influencerka a modelka Yasmine Taty sa presvedčila o tom, že produkty Rowenta dokážu skrotiť aj jej nádherné a zdanlivo nepoddajné vlasy. Potom, čo si svoje husté kučeravé kadere umyla, vyfúkala fénom z 80 percent a naniesla na ne sprej s termo ochranou. Následne vykonala záverečné sušenie a styling s pomocou rotačnej kefy Rowenta Brush Activ Ultimate Care. A výsledok bol vyrážajúci dych .

Yasmine nás presvedčila, že produkty Rowenta skrotia aj jej neposlušné vlasy. S pomocou rotačnej kefy získala hebké a hladké kadere. “Už dávno som chcela vyskúšať rotačnú kefu. Zaujímalo ma, ako na ňu budú reagovať moje vlasy. Či si s ním budem vôbec vedieť vyfúkať vlasy a urobiť účes. A hádajte čo?! Dokážem to! A je to lepšie ako čokoľvek, pretože si zvládnem urobiť jemné a hladké vlasy za krátku dobu. Čo si viac priať? Len, že ďakujem, Rowenta, splnili ste mi detský sen,” odkazuje Yasmine Taty vo svojom instagramovom príspevku.

Dominika Branišová nedá na Rowentu dopustiť. Natočila aj edukačné videá

Influencerka Dominika Branišová je s produktmi starostlivosti o vlasy značky Rowenta natoľko spokojná, že natočila edukačné videá. Práve v nich svojim sledujúcim krôčik po krôčiku ukazuje, ako produkt od Rowenty pri stylingu vlasov správne a čo najlepšie použiť.

“Navštevujem množstvo akcií a eventov, ale nie vždy mám možnosť si zájsť nechať urobiť vlasy ku kaderníkovi. Táto kulma Air Care od Rowenta sa stala mojím najväčším pomocníkom. Behom pár minút si zvládnem vytvoriť účes ako zo salónu, či už doma alebo kdekoľvek na cestách!” opisuje Dominika pod videom, v ktorom si natáča vlasy kulmou Rowenta Air Care Ultimate Experience a vytvára si nádherne hojdavé kučery.

Influencerka Sabina Karásková má k Rowente vzťah už od detstva

Ako influencerka Sabina Karásková priznáva, k značke Rowenta má pozitívne väzby už od detstva. O to radšej s našou značkou spolupracovala na kampani, vďaka ktorej aj ona sama zmenila štýl fúkania vlasov. A to s využitím fénu Rowenta Maestria Ultimate Experience a veľkej okrúhlej kefy.

“Dnes vám ukážem, ako si robím svoju domácu fúkanú,” hovorí Sabina vo svojom videu, na ktorom si suší a záverečne styluje svoje vlasy práve s pomocou fénu od Rowenty. Vo výsledku docielila nadýchané, hladké a jemné vlasy, ktoré sú aj veľmi príjemné na dotyk.

Daniel Procházka má doma Yolandu. Bola to láska na prvé vysatie, hovorí

Influencer Daniel Procházka alias The Fotr považuje robotický vysávač s laserovou navigáciou Rowenta X-Plorer S75s+ za právoplatného člena rodina. S láskou mu hovorí Yolanda a tvrdí, že ho nemožno nemilovať. Aj keď sa vzájomne poznajú iba mesiac, od prvého okamihu si neskutočne rozumejú.

“Náš vzťah bol láska na prvý pohľad, na prvé vysatie, pretože Yolanda je precízna a vysaje a vytrie všetko, navyše je tichá, takže pokojne môže pracovať, kým ste doma. Poradí si ale aj bez vás a vy ju môžete sledovať pomocou aplikácie, dávať je úlohy, kde povysávať má a kde nie, keď je plná, dôjde si sama do vysypávacej stanice a vy až 60 dní nemusíte riešiť žiadne vysypávanie prachu. No skrátka ideálna pomocníčka,dodáva Daniel Procházka s tým, že s Yolandou ho čaká dlhý vzťah plný vzájomného nadšenia.

Influenceri skrátka objavili v značke Rowenta viac ako produkty. Rowenta je pre nich značka, ktorá tvorí nevyhnutnú súčasť ich každodenného života. Môžu vďaka nej vyzerať nielen lepšie, ale aj si spríjemniť a zjednodušiť upratovanie svojej domácnosti. Za Rowentu dodávame, že z príjemnej odozvy od influencerov máme radosť a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

Najnovšie články


Kategória

Produkty


Súvisiace kategórie e-shopu


Ďalšie články

Inšpirácia na vianočné darčeky pre ženy a pre mužov

Inšpirácia na vianočné darčeky pre ženy a pre mužov

Čo kúpiť žene alebo mužovi na Vianoce? Potešte svoju partnerku či svojho partnera šikovným darčekom do domácnosti, ktorý im ušetrí prácu aj čas. Alebo takým, ktorý im spríjemní starostlivosť o vzhľad. Prinášame nápady na vianočné darčeky pre ženy a pre mužov, ktoré na Štedrý večer urobia zaručene radosť každému.

Prečítať celý článok
Ranné rituály: bez čoho sa nezaobídete, aby ste naštartovali svoj deň

Ranné rituály: bez čoho sa nezaobídete, aby ste naštartovali svoj deň

Do každého nového dňa musíte ideálne vykročiť, ako sa hovorí, pravou nohou. Aby sa to podarilo, musia „klapnúť“ všetky ranné rituály. Pre mnohých sa deň správne začína zautomatizovanými činnosťami, bez ktorých si vstávanie a rána už ani nedokážeme predstaviť. Aké sú tie najčastejšie? Káva, raňajky, čistenie zubov a ďalšie. Ranné rituály samy o sebe zefektívňujú a urýchľujú. Prinášame niekoľko praktických tipov, ako ráno pri vašich rituáloch ušetriť ešte viac času.

Prečítať celý článok