Home & Cook Blog> Starostlivosť o domácnosť> Ako vysávať a vytierať zároveň
15.1.2024

Ako vysávať a vytierať zároveň

Prečo vysávať a vytierať zároveň? Prinesie vám to hneď niekoľko benefitov

Nestrácajte upratovaním podláh viac času, než je naozaj nutné. Vďaka moderným riešeniam už môžete vysávať a zároveň vytierať jedným ťahom. S prístrojom, ktorý ponúka práve túto kombináciu, skrátite upratovanie svojho domu či bytu až na polovicu pôvodného času. Dôkladne vytrieť tvrdé podlahy a perfektne povysávať koberce tak zvládnete naraz, a to vďaka vysávaču, ktorý vie vysávať a vytierať zároveň.

Tieto prístroje si navyše môžete zaobstarať v praktickej bezdrôtovej verzii, vďaka ktorej sa ľahko dostanete naozaj do všetkých kútov svojho domova. Vysávače s vytieraním sú tak zárukou všestranného upratovania, ktoré zvládnete efektívne a s maximálnym pohodlím.

Ako vysávače s vytieraním fungujú a aké povrchy s nimi čistiť

Vysávačov s vytieraním si môžete zaobstarať hneď niekoľko typov, ktoré fungujú mierne odlišným spôsobom.

Najuniverzálnejší je tyčový vysávač s vytieraním, s ktorým upracete nielen podlahy, ale aj automobil, pavučiny pod stropom a pod. Napríklad tyčový vysávač s vytieraním s automatickou detekciou povrchov Rowenta X-Force Flex, ktorý vďaka inteligentnej technológii prispôsobí svoj výkon a rýchlosť sania danému typu podlahy a dokáže sám detekovať aj mieru znečistenia. Tyčové vysávače Rowenta X-Force Flex sú na trhu veľmi obľúbené a vyberať môžete hneď z niekoľkých modelov, ktoré ponúkajú nielen vysávanie a vytieranie v jednom kroku, ale aj množstvo iných šikovných funkcií pre jednoduché upratovanie celej domácnosti.

Ďalším typom tyčového vysávača s vytieraním, ktorý si nebudete môcť vynachváliť, je Rowenta X-Combo Allergy. Tento ultraľahký bezdrôtový tyčový vysávač s elektronicky ovládaným mopom je určený pre tvrdé podlahy a spája účinné vysávanie a aktívne vytieranie dvoma rotačnými mopmi. S Rowenta X-Combo Allergy pritom môžete tvrdé podlahy iba vysávať, iba vytierať alebo aj vysávať a vytierať súčasne, vďaka čomu skrátite dobu svojho každodenného upratovania až o polovicu.

Ako vysávač s vytieraním skvele fungujú aj robotické vysávače s elektronickým mopom Rowenta X-Plorer, ktoré vám zaistia automatické upratovanie celého domova. Tieto inteligentné prístroje vysávajú, perfektne čistia rohy a okraje a môžu sa tiež pochváliť elektronickým mopom Smart Aqua na vytieranie povrchov. Vytieranie a vysávanie v tomto prípade môže prebiehať úplne automaticky, a to pomocou špeciálneho nastavenia v mobilnej aplikácii. Robotické vysávače Rowenta X-Plorer navyše pri vytieraní rozpoznajú koberce a automaticky zastavia prietok vody, prípadne im na koberci môžete nastaviť zónu bez vytierania

Ďalším typom vysávača s vytieraním je parný čistič a vysávač 2v1 Rowenta Clean & Steam Multi, ktorý predstavuje kombináciu výkonného bezvreckového vysávača a parného mopu. Vďaka sile pary nie je nutné používať čističe a dezinfekcia parou patrí medzi najefektívnejšie spôsoby upratovania. Vďaka odnímateľnej parnej jednotke môžete vyčistiť akýkoľvek povrch v domácnosti – škáry v kúpeľni, odmastiť rúru. Prístroj má v balení veľa nástavcov napríklad na umývanie okien.

Na aké povrchy môžete vysávač s vytieraním použiť? Hodí sa prakticky na všetky povrchy. A to na koberce, dlažbu, parkety či linoleum. Tyčové vysávače s integrovaným ručným vysávačom môžete použiť aj na upratovanie po svojich domácich maznáčikoch, upratovanie nábytku, sedačiek alebo napríklad v aute.

Tipy, ako používať vysávač s vytieraním

Používat vysavač, který vysává a vytírá zároveň, je velmi snadná záležitost. Do nádobky na vodu nalejte čistou studenou vodu bez jakýchkoliv čisticích prostředků, zvolte konkrétní režim úklidu (vysávání, vytírání nebo jejich kombinaci) a pusťte se do práce. Po dokončeném úklidu z nádobky vylijte zbylou vodu a vypláchněte ji. Poté vysypte také nádobu na prach.

Vysavač s vytíráním ocení nejen alergici či rodiny s malými dětmi

Vysávač s vytieraním je praktickým prístrojom, ktorý ocení každý. Pochvaľovať si ho budú najmä ľudia, ktorí dbajú na časté a pravidelné upratovanie. Obľúbia si ho aj alergici alebo rodiny s deťmi v batoľacom veku, pre ktoré je čistý domov (a zvlášť čisté podlahy) nutnosťou. Vysávač, ktorý vysáva a vytiera zároveň, oceníte aj vtedy, ak doma robíte naozaj veľké upratovanie. A to napríklad v predvianočnom čase alebo pred Veľkou nocou.

Vysávač, ktorý vysáva a vytiera zároveň: Akú má životnosť?

Prístroje značky Rowenta, ktoré vedia vysávať a vytierať zároveň, sú vyrobené z odolných, masívnych materiálov a svojou vysokou kvalitou i nadčasovým dizajnom sú určené na dlhú životnosť. Výhod vysávača s vytieraním si tak môžete užívať dlhé roky. Okrem klasickej záruky navyše dáva značka Rowenta svojim zákazníkom záväzok opraviteľnosti po dobu pätnástich rokov.

Vysávať a vytierať zároveň pomocou vysávača je veľkým benefitom, ktorý doma ocenia rodiny aj jednotlivci. Keďže vysávače s vysávaním a vytieraním zvládnu všetky povrchy, sú zárukou všestranného upratovania, s ktorým budete plne spokojní. Navyše kombinácia vysávania a vytierania šetrí čas, a tak zvládnete upratať svoj domov pokojne za polovicu pôvodného času. Nakoniec, presvedčte sa sami.

Najnovšie články


Kategória

Produkty


Súvisiace kategórie e-shopu


Ďalšie články

Robot, ktorý upratá aj rohy? Rowenta X-Plorer S220 a S240 AI

Robot, ktorý upratá aj rohy? Rowenta X-Plorer S220 a S240 AI

Novinka na poli robotických vysávačov od značky Rowenta vám svojimi funkciami vyrazí dych! Revolučný tvar písmena D zaisťuje 100% kvalitu upratovania aj v rohoch a okolo stien a vibračný mop odstráni z podláh aj odolné nečistoty. Vďaka unikátnemu navigačnému systému so sadou kamier 3D Vision sa robot bezpečne vyhne aj malým prekážkam a vy už tak pred spustením vysávača nebudete musieť nič upratovať a zbierať z podlahy.

Prečítať celý článok
Inšpirácia na vianočné darčeky pre ženy a pre mužov

Inšpirácia na vianočné darčeky pre ženy a pre mužov

Čo kúpiť žene alebo mužovi na Vianoce? Potešte svoju partnerku či svojho partnera šikovným darčekom do domácnosti, ktorý im ušetrí prácu aj čas. Alebo takým, ktorý im spríjemní starostlivosť o vzhľad. Prinášame nápady na vianočné darčeky pre ženy a pre mužov, ktoré na Štedrý večer urobia zaručene radosť každému.

Prečítať celý článok